Олександр Пономарьов показав 16-річного сина не від Олени Мозгової і Марії Яремчук: зробив його своїм тезкою

Олександр Пономарьов – український співак, народний артист України. Нещодавно поділився новою світлиною зі своїм сином. Що про нього відомо? Дізнавайтеся просто зараз.

Олександр Пономарьов та Вікторія Мартинюк були разом у шлюбі шість років. Подружнє життя не склалося, але в результаті з’явився їх спільний син – Олександр. Відомі батьки стараються разом виховувати його та залишатися в нормальних батьківських відносинах.

Так, на своїй сторінці в Instagram Олександр Пономарьов щиро привітав свого сина з днем народження. Сьогодні йому виповнюється 16 років. Бачимо різні фото з його дитинства та вже дорослого життя.

“16-й День народження сина на Стрітення Господнє! Мій Сашко, нехай Боженька тебе оберігає і благословляє на добрі справи”, – привітав Пономарьов свого сина.

Нагадаємо, що легендарний співак має й дві доньки: 25-річну Євгенію від стосунків з Оленою Мозговою та Зою Мозгову, яка насправді є йому не рідною, проте завжди вважав її своєю.

З дітьми він має дуже хороші стосунки та міцний зв’язок. Із сином Сашком вони обожнюють подорожувати, гуляти, плавати, купатися, досліджувати різні міста світу. Активно ведуть TikTok та YouTube.

Також на дачі займаються хатніми справами: прибирають, саджають дерева, доглядають за домашніми улюбленцями.

Олександр Пономарьов зізнається, що у свої роки має все для щастя. Після 2012 року співак не ділиться своїм особистим життям на публіку. Цінує щирість, чесність, вірність в обраниці. Він не приховує своєї супутниці життя, проте чітко дав зрозуміти, що всіма деталями ділитися він бажає.

“Після попереднього досвіду тепер на огляд свої стосунки я не виношу”, – заявив Пономарьов.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.