Леся Нікітюк показала, як її оштрафували на 300 гривень у День закоханих: “Я до них з валентинкою, а вони”

Леся Нікітюк завжди вміла здивувати публіку, тому, навіть у свята дівчина не перестає пригортати на себе увагу. Дуже цікава пригода трапилась з дівчиною у День святого Валентина, хоча його Леся не святкувала.

Улюблениця публіки Леся Нікітюк ніколи не приховує від своїх шанувальників, що відбувається в її житті. Саме через це дівчину дуже полюбляють у народі. Адже відвертість та щирість завжди притягує, і, звісно такий контент стає цікавим та навіть корисним, проте не завжди.

Леся Нікітюк за кермом

Леся дуже цікава жіночка, вона така народна, завжди залюбки дає поради, відповідає на питання, входить в прямі ефіри та залюбки дає рекомендації щодо якихось продуктів чи акцій. Звісно, що це реклама, проте неперевірене щось Нікітюк не рекламує, бо вона несе відповідальність за ту інформацію, яку випускає в маси. Інакше є ризик зіпсувати свою репутацію раз і назавжди.

Також, Нікітюк заздалегідь поділилась своїми планами на День всіх закоханих. Оскільки у Лесі немає коханого чоловіка, то цей день вона планувала провести за келихом червоного сухого та пообіцяла донатити на Збройні Сили України. Та звісно, що це були лише плани на вечір. А от день у пані Нікітюк був насичений, оскільки Леся потрапила у халепу.

Річ в тому, що вдень, Леся вирішила поїхати у справах та раптово порушила правила дорожнього руху, за що дівчину зупинили поліціянти та виписали їй штраф на 300 гривень. А от сама Нікітюк подарувала чоловікові валентинку. Цю інформацію Леся показала у себе в сторіс та написала:

“Я до них з валентинкою, а вони мені штраф” – прокоментувала ситуацію Леся.

Сторіс Лесі

Тож, подаруночок у Лесі був не дуже приємний, проте це все дрібниці, адже свято залишилося святом. І навіть штраф не зіпсував цей настрій романтики у повітрі.

Схожі статті