Невже Макс Барських? Екс-віагрянка Міша Романова поділилася новим фото з коханим – такі щасливі

Екс-віагрянка Міша Романова старається приховувати своє особисте життя. Проте з нагоди Дня закоханих опублікувала фото з таємним коханим. Що про це відомо? Будемо дізнаватися разом.

Яскрава білявка сколихнула своїх фанатів новим фото. Так, на своїй сторінці в Instagram Романова поділилася світлиною, де постала з таємним чоловіком. Чому таємним? Обличчя його – закрите руками. Проте у шанувальників співачки є здогадки, хто це може бути.

В коментарях відразу почали писати, що це Макс Барських, але колір волосся та форма вух, на жаль, не збігаються. Хто цей чоловік – Міша так і не зізналася. Зараз така усміхнена, закохана відразу дала зрозуміти – вона щаслива по-справжньому.

“Я готова кричати на весь світ про те, що в мене найкращий коханий у світі. Саме ти радуєш мене день у день, саме ти надаєш мені сил, коли здається, що гірше не може бути. Ти – мій найкращий подарунок”, – пише під фото співачка.

Також Міша Романова є мамою для свого 4-річного синочка. Хрещеним батьком якого є сам Макс Барських.

Міша Романова з хрещеним батьком свого сина

Нагадаємо, що свою популярність дівчина здобула завдяки шоу “Хочу до ВІА Гри” – музичне реаліті, де продюсер Констянтин Меладзе дав шанс трьом дівчатам стати новими солістками гурту. Для Міші Романової – це був щасливий білет у світ шоу-бізнесу.

Колегами та хорошими подругами стали Анастасія Кожевнікова та Еріка Герцег, з якими вони спілкуються й дотепер. Їх зіркове тріо почало розпадатися у 2018 році, коли Міша Романова пішла у сольне плавання. Наступною була Настя, а останньою покинула гурт Еріка.

Схожі статті