Ступив босими ногами на рідну землю: після втечі в США Влад Яма досяг бажаного і показався в Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу, оприлюднивши фотографію з України. Де знаходиться танцюрист зараз, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Влада Ями досить довго підозрювали його у втечі.

Влад Яма прийняв важливе рішення з сім'єю
Влад Яма показав, як любить Україну

Зірка не публікував свіжих особистих фотографій, ділився контентом, пов’язаним здебільшого з війною і лише через декілька місяців зізнався, що дійсно знаходиться в Штатах. Мовляв, виїхав з України одразу, ще до того, як для чоловіків закрили кордони.

Влад Яма показав, як любить Україну

Влад Яма показав, як любить Україну

Про повернення на батьківщину зірка майже нічого не говорить. І лише ділиться своїми сподіваннями, що йому вдасться ще побачити Київ. За рік родину жодного разу не відвідала Україну. Влад на даний момент у здебільшого займається благочинними заходами, метою яких є збір коштів для українців.

Однак, час від часу хореограф показує, що зовсім не забув свою Вітчизну. Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото з Рожевого озера.

У кадрі знаменитість постав босом, у літньому одязі на тлі ясного неба. Подібними фотографіями він ділиться досить часто, показуючи, що любить та пам’ятає свою батьківщину.

Нагадуємо, що не так давно дружина хореографа Ліліана була змушена вступитися за свого чоловіка. Справа в тому, що Влад регулярно піддається критиці з боку користувачів мережі, які хочуть бачити Влада на фронті або принаймні в рідній Україні.

Тим часом Слава Дьомін повідомив про те, що танцюрист заблокував його після інтерв’ю. Радіоведучий вже неодноразово просив чоловіка вийти на зв’язок та з’ясувати з ним стосунки, щоб зрозуміти проблему та вирішити її.

Схожі статті