Діти – квіти життя: хто із зірок живе за таким принципом – історії Тараса Тополі, Олі Фреймут та Олега Скрипки

Багато українських зірок не тільки успішні в кар'єрі, вони ще й мають прекрасні сім'ї, у яких не одна і не дві дитини. Вони – багатодітні батьки.

Українські знаменитості завжди віддаються на повну. Це стосується переважно кар’єри, адже саме на сцені та в залі взаємодія зірок і шанувальників чи шанувальниць є найбільшою. Та не для всіх пріоритетом є робота. Деякі зірки встигають приділити часу і кар’єрі, і родині. Багато наших зіркових пар мають багато дітей.

Олег Скрипка

Знаменитий український рок-виконавець – батько аж чотирьох дітей. Першу дитину жінка Скрипки народила, коли чоловікові було сорок років. А потім у сім’ї співака з’явилися ще дві донечки та синок. Зараз, у свої п’ятдесят сім років, Олег Скрипка виховує разом із жінкою Наталією чотирьох дітей. З дружиною Наталією відомий музикант разом 24 роки.

Олег Скрипка та діти
Олег Скрипка та діти

Ольга Фреймут

Знаменита українська телеведуча Ольги Фреймут має аж трьох дітей. Старшу донечку, певно, знають усі, адже вона активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Злату Мітчелл Фреймут народила від британська. Зараз вона має ще двох меншеньких – вони від генерального директора Нового каналу, її чоловіка Володимира Локотка. Наразі жінка встигає і виховувати дітей, і брати участь в різних шоу, а також писати книги й вести блог.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Тарас Тополя

Популярний фронтмен відомого гурту Антитіла Тарас Тополя – у шлюбі із знаменитою співачкою Альошею. Пара разом виховує трьох дітей – вони мають двох синів і одну донечку. У серпні в сім’ї народилася донечка. Крім того, пара виховує ще двох синів, старший з яких ходить вже в четвертий клас. Зіркове подружжя активно займається своєю кар’єрою і часто виступає з новими піснями.

Тарас Тополя та діти
Тарас Тополя та діти

Схожі статті