|
16.02.2023 10:20

Дивлюсь в сторону чоловіків: екс-холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чи вільне її серце після Задворного

Автор: Юлія Ящук

Ніжна, тендітна та дуже чуттєва Злата Огнєвіч відверто розповіла, чи вільне її серце після романтичного проєкту “Холостячка-2”. Так, співачка ніколи не приховувала, що розставання з переможцем шоу Андрієм Задворним вона пережила складно: із біллю, слізьми та довгою роботою із психологом.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Пройшов час й зірка зрозуміла, що життя продовжується, тому треба працювати, кохати, вірити в щось хороше. Злата Огнєвіч поділилася майбутніми планами та особистим життя зараз:

“В мене немає такої цілі обов’язково вийти заміж, народити дитину. Я дуже хочу бути з коханим чоловіком, якщо все складеться і, можливо, народити дитину”, – ділиться Злата.

Також зазначила, чи зайняте її серце:

“Я зараз у творчості. Дивлюсь по сторонах на чоловіків. Я жінка й мені хочеться теплоти, любові, а там подивимося”, – відверто розповіла співачка.

Співачка Злата Огнєвіч

Нагадаємо, що у фіналі “Холостячки-2”, крім переможця Андрія Задворного був Дмитро Шевченко. Йому не раз пророкували перемогу. Побачення з ним були ніжними, чуттєвими, романтичними, сповненими пристрастю та палкими поцілунками. Проте Злата здивувала й обрала іншого, чим неабияк розчарувала Діму.

Також великими фаворитом Огнєвіч на проєкті був психолог Роман Свечкоренко. З першим серій шоу ми помічаємо, як він їй подобався. Наприкінці участі Свечкоренка в “Холостячці-2”, Злата зізналася, що почуття до нього охололи.

Після вигону Романа, його особисте життя налагодилося. Чоловік має маленьку донечку від попереднього шлюбу. Зараз він зустрічається з дизайнеркою Валерією Чернецькою.