Перевершив Притулу і Фреймут: Олександр Педан поділився секретом, як стати таким же успішним як і він

Український шоумен, телеведучий Олександр Педан поділився секретами, як стати успішним в житті та обрати професію за покликом серця. Що ж порадив зірковий ведучий? Як не розпилятися в багатьох сферах діяльності та досягти успіху? Читайте в нашому матеріалі.

Зірка Нового каналу Олександр Педан знає, які поради давати людям, аби кожен зміг займатися улюбленою справою в житті. На його рахунку багато знімань у шоу: “Підйом”, “КабріоЛіто”, “Педан-Притула Шоу”, “Серця трьох”, “Дешево і сердито” та інші.

Цікавим є те, що за фахом Олександр – менеджер-економіст. Він зізнається, що ніколи не працював за освітою, а пішов за покликом серця.

Разом зі своєю дочкою Валерією мають канал на YouTube, де розповідають про українські виші, їх переваги та недоліки. Хочуть, щоб наш народ знав, що хорошу освіту можна отримати навіть в Україні.

Олександр Педан з дочкою Валерією

Якщо ви здобули вищу освіту за тією спеціальністю, до якої немає натхнення до роботи – не варто думати, що далі не знайдете своє покликання в житті. Вчитися та пробувати щось нове – ніколи не пізно.

Олександр Педан дав свої актуальні поради, які допоможуть стати на шлях успіху. Перше, що хочеться зазначити – відкиньте стереотипні аргументи: ближче, дешевше, престижніше. Подумайте, чого насправді хочете ви самі. Не ваші батьки, знайомі, рідні, а саме ви. Послухайте своє серце та підіть вчитися за покликом – це можна зробити у будь-якому віці.

Наступна порада: обирайте спеціальність, а не університет. Майбутні студенти спочатку дивляться на престижний виш, а потім на спеціальності, які там представлені. Старайтеся робити все навпаки. Першочергово треба визначитися, ким хочете стати, а потім обирати заклад вищої освіти.

Спробуйте себе вже в майбутній професії та ніколи не бійтеся помилятися. У школі є багато предметів, де школяр розуміє, що подобається, а що навпаки. Також в цьому допомагають гуртки та курси, де ви обираєте в якому напрямку хочете розвиватися: танці, співи, малювання, журналістика та інше.

І головне, помилятися – це нормально. Важливо вміти змінити ситуацію та слухати тільки себе, а не поради інших.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.