Як виглядали в останні дні життя Руслана Писанка і Жанна Фріске: онкохвороба забрала всю красу

І легендарна російська співачка Жанна Фріске, і українська акторка Руслана Писанка пройшли через нелегке випробовування. Як виглядали знаменитості наприкінці їхнього життя?

Знаменита російська співачка Жанна Фріске, яка славилася своєю добротою, ніжністю та м’яким серцем свого часу сильно стривожила громадськість. Новина про онкохворобу просочилася до преси не за ініціативи самої артистки. Вона навпроти хотіла приховати правду про свій стан.

Як виглядали в останні дні життя Руслана Писанка і Жанна Фріске

Хвора Жанна Фріске
Як виглядали в останні дні життя Руслана Писанка і Жанна Фріске

Коли стало відомо про те, що у зірки рак мозку, на лікування її збирали усіма країнами пострадянського простору. Втім, цих грошей Жанна не взяла, заявивши, що їх необхідно пожертвувати дітям. Сама вона була не в стані зробити хоч щось, адже важке лікування дало свої плоди: Фріске змінилася до них впізнаваності, набрала зайву вагу і ховалася від журналістів як могла, дійсно боючись, що хтось може побачити її у такому вигляді.

Після смерті артистки, її гроші були викрадені її ж батьком всупереч заповіту дочки.

Про хворобу Руслани Писанки шанувальники взагалі дізналися після смерті акторки. Так, саме її чоловік ігор Ісаєв заявив, що насправді зірка померла від агресивної форми раку, яку вона намагалася вилікувати в Німеччині. Ба більше, в останні дні життя Руслані було набагато краще, але це не свідчило про вилікування, але ще було передвісником кінця.

Як виглядали в останні дні життя Руслана Писанка і Жанна Фріске

Після того, як Руслана втратила свідомість на сцені та зламала ного зірка вийшла на зв’язок та сповістила, що в неї все в порядку. І фанати навіть подумати не могли, що це останнє, що Руслана скаже своїм шанувальникам.

Напередодні її смерті у родині сталося ще одне велике горе: померла матір Писанки, і також від раку.

Схожі статті