Спробуйте вгадати: холостячка Ксенія Мішина змінила локацію у супроводі гарного хлопця, але не Еллерта

Популярна українська акторка Ксенія Мішина часто любить ділитися своїм життям у соціальних мережах. Що цього разу повідомила зірка? Де зараз знаходиться? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Робота в нових проєктах, медитації, корисні поради, відповіді на питання від підписників – часто зустрічаються в Instagram Мішиної.

Цього разу, артистка поділилася своєю маленькою подорожжю після закінчення знімань в Хорватії. За словами Ксенії, по плану вона мала бути в Бельгії, але все сталося трішки інакше:

“Хочете розповім, який подаруночок я собі зробила після знімань? По плану я повинна була бути в Бельгії 5 днів, але на третій день ми полетіли… Спробуєте вгадати куди?”, – пише в сторіз Ксюша.

Сторіз Ксенії Мішиної

Вона зізналася, що спочатку з Платоном потрапили до французького міста Ніцца. Перш за все, в готелі акторка пішла перевіряти зал, адже тренування вона старається не пропускати. Потім – Мішина із сином поїли та вирішили піти вивчати визначні місця.

Було дуже атмосферно та усюди грала музика:

“Усюди грала музика, але було холодно. Вони якраз готувалися до якогось там параду на честь 150-річчя. Потім розповім, як ми їхали назад в аеропорт”, – поділилася Мішина.

Ксенія Мішина із сином Платоном

Прекрасне, затишне, сучасне місто Ніцца – просто заворожувало Ксенію Мішину та маленького Платона:

“Гуляли ми багато. Вивчали. Мій син був у захваті”.

Сторіз Ксенії Мішиної

Маленька подорож ще не закінчилася. Наступного дня, акторка опинилася в Монте-Карло. Монако принесло їй окреме задоволення, емоції, нові відчуття. Але і це не все, адже попереду їх з Платоном чекала ще одна нова локація.

Ксенія Мішина в Монте-Карло

Зазначимо, що зараз екс-холостячка знаходить в Україні. Але своїми пригодами, відчуттями, новими враженнями з тривалої подорожі – вирішила поділитися сьогодні.

Схожі статті