Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської і де він зараз: це не було кохання з першого погляду

Ніжна та витончена, культурна, стримана – Олена Зеленська розповіла, хто насправді став для неї першим чоловіком та як він виглядає. Про кого йде мова? Дізнавайтеся вже зараз.

Перша леді України – статус, який з гордістю несе Олена Зеленська з 20 травня 2019 року. Її краса, елегантна поведінка та скромність тільки прикрашають жінку Президента України.

Все частіше до біографії Зеленської є неабиякий інтерес. То, хто ж насправді був першим чоловіком Олени? Відповідь проста й очевидна.

Так, Кияшко зізналася, що головним та першим законним чоловіком став Володимир Зеленський у 2003 році. Вона відверто розповідає, що це не було кохання з першого погляду.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Подружжя з Кривого Рогу. Разом навчалися в гімназії, але в паралельних класах. Володимир завжди користувався великою популярністю серед дівчат. Хлопець був енергійним, веселим, жвавим та дуже любив, коли на нього звертали увагу.

Коли Володимиру сподобалася Олена, вона зустрічалася з іншим, тому залицяння юного хлопця серйозно не сприймала, чим з новою силою підігрівала інтерес.

Олена була не така, як всі. Не підпускала близько до себе та поводила себе з Володимиром байдуже. Проте цікаві розмови, спільні інтереси, хобі змогли переконати дівчину в тому, що Зеленський почав їй подобатися.

Закохані зустрічалися 8 років та жили окремо. Володимир Зеленський вважав, що шлюб – це дуже серйозно й асоціював його зі швидким народженням дітей, а до цього він готовий не був.

Своє весілля пара вирішила зіграти у 2003 році. А у 2004-му на світ з’явилася перша донечка Саша. Мають ще сина Кирила, який народився у 2013 році.

Сім’я Зеленських

Надійний тил, підтримку, опору – саме те, що Олена Зеленська отримує від свого чоловіка Володимира. Вони щасливе подружжя, батьки, закохані, які продовжують поважати та підтримувати одне одного.

Схожі статті