Як виглядає дорослий син Тіни Кароль від відомого продюсера: виріс статним красенем і носить окуляри як батько

Українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її вже дорослий син від шлюбу з Євгеном Огіром. Що відомо про його життя? Поговоримо в даному матеріалі.

Веніамін Огір – єдина дитина зірки. Він народився у 2008 році. Зараз він дорослий, симпатичний та самостійний хлопчина, який дуже схожий на свого батька. Навчається у Британії в елітній школі. Тіна Кароль старається часто приїздити до свого сина та забирати його додому в Україну на канікулах.

Дорослий син тіни Кароль

У соціальних мережах Тіни Кароль фото із сином  – це рідкість, адже бачаться вони не так часто, як цього хотілося. Зараз Веніаміну 14 років.

Нагадаємо, що чоловіка від якого зірка завагітніла звали Євген Огір. Така щаслива, світла та щира історія кохання, на жаль, обірвалася. У 2013 році батька Веніаміна не стало. Тіна важко пережила болісну втрату й запевнила, що буде завжди пам’ятати та тримати його у своєму серці.

Тіна Кароль та Євген Огір

Веніамін Огір – дуже творчий та талановитий. Полюбляє гру на барабанах, фортепіано. Також хлопцю подобається фехтування, регбі та навіть карате.

Зазначимо, що син Тіни живе не в гуртожитку, а в українській родині. Для Кароль цей фактор дуже важливий, адже хоче, щоб навіть в Британії хлопець не забував звідки він родом.

Також зірка розповідає, що Вєня – це її гордість, віддушина те, що заставляє рухатися далі. Для неї, він великий молодець. Хлопчина робить колосальні успіхи в навчанні. Нещодавно отримав відзнаку за хороші оцінки, чим не може не тішити співочу матусю.

Попри велику відстань та зайнятість, Тіна Кароль старається бути для свого сина ідеальною мамою, подругою, порадницею, яка завжди буде поряд та підтримає його.

Схожі статті