Ольга Сумська відверто розповіла про найважче горе, яке їй довелося пережити: “Втратила дитину”

Найвідоміша жінка України Ольга Сумська поділилася найбільшою трагедією родини.

Зараз Ольга Сумська – щаслива дружина, двічі мама та двічі бабуся. У неї бурхливий роман з чоловіком Віктором Борисюком, ранній шлюб і розлучення з Євгеном Паперним, головні ролі у театрі та кіно, всенародне визнання і найвищі звання.

Але все це ніщо, порівняно з тією трагедією, яку пережила родина акторки і якою вона змогла поділитися лише зараз у інтерв’ю програмі “Ужин с Дороти”.

В один момент вона втратила найдорожчу маленьку людину. І це те, про що зірка театру і кіно шкодує найбільше.

Це трапилося ще до її популярності і знакової для неї ролі Роксолани. У той момент Ольга Сумська буквально жила в поїздах і розривалася між трьома проектами. на той час зірка відчула, що вагітна, але не припинила зйомки. Вона просто не могла відмовитися від ролей. такий емоційний і напружений етап не пройшов даремно і акторка втратила дитину під час зйомок.

Ольга Сумська розповіла про найбільшу трагедію в родині
Ольга Сумська розповіла про найбільшу трагедію в родині

Ольга Сумська досі не може собі пробачити таку нерозважливу, дещо легковажну поведінку, і втрату такого бажаного для пари сина.

Про цей період з болем і напругою говорить і чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк. Він розповів, що  його дружина дуже переживала через це. актор пригадав. що коли Ольга Сумська була вагітна їхньою спільною донькою Анею, у дитини було два з трьох діагнозів, при яких шанси народитися здоровою у дитини були мінімальні.

Віктор Борисюк теж шкодує про ненародженого сина і так само, як і його дружина не може собі цього пробачити. Актор зізнається, що вони з Ольгою досі не можуть оговтатися від втрати і думають як вони назвали б сина, якби він народився.

Це був саме той момент, коли акторське подружжя не відгородилося одне від одного, а навпаки, зблизилося. це змусило їх на багато речей подивитися по-іншому.

Схожі статті