У Алли Пугачової відібрали пенсію: які гроші отримувала Примадонна – фантастика для звичайних пенсіонерів

Знаменита російська співачка Алла Борисівна Пугачова була полишена пенсії в російській федерації. Які гроші отримувала зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Тільки-но розпочалася повномасштабна війна в Україні Максим Галкін одразу ж заявив, що виступає проти політики своєї держави. Артист забрав дружину Аллу Борисівну та двох дітей, і рушив до Ізраїлю. Родина планувала повернутися, але бойові дії затягнулися, а цькування на батьківщині перетворилося у справжнє пекло.

Окрім того, що російська влада намагалася забрати у Галкіна його замок в Грязі, долучилися і до пенсії Пугачової. Як нещодавно розповів друг Примадонни, в російській федерації вона її більше не отримує.

У Алли Пугачової відібрали пенсію

Аллу Пугачову більше нічого не пов'язує з росією
У Алли Пугачової відібрали пенсію

Артемій Троцький розповів, що це спроба залякати інших артистів, які спробують висловитися проти дій російської влади. Грошей зірку полишили немаленьких.

“Її у спокої не залишають. З приводу пенсії… Це, звичайно, смішно, але це суто символічний жест з приводу пенсії. Я можу уявити, яку приблизно Алла Борисівна мала б пенсі”. … Десь 50-60 тисяч рублів, це враховуючи всі її звання, заслуги і т. д. Ну, тобто, як ви розумієте, це менше, ніж 1000 євро, і не сказати, що це велика прибавка до сімейного бюджету”, – зізнався Артемій.

Однак, не варто забувати, що сімейство емігрувало до Кесарії, і у Алли Борисівни вже є громадянство Ізраїлю. Ізраїльська пенсія співачки може становити приблизно 1150 доларів США. Це майже вдвічі більше, ніж артистка отримувала на батьківщині.

Сама Алла Борисівна ніяким чином не коментує усе, що відбувається в інформаційному просторі, пов’язане з нею. Хіба що разом зі своїм чоловіком стоїть на своєму і не допускає думки, аби “прогнутися” під тиском.

Схожі статті