|
16.02.2023 21:42

Влад Яма повернувся з США? Хореограф засвітився в Україні через рік після втечі: “Десь у Закарпатті”

24 лютого знаменитий хореограф Влад Яма припинив публікувати свіжий контент, і здебільшого усі публікації присвячував повномасштабної війні. А згодом це стало насторожувати шанувальників танцюриста, а тому вони почали підозрювати, що насправді Влад вже давно знаходиться за кордоном, і тому не може собі дозволити свіжих фотографій.

Влад Яма засвітився в Україні

Наприкінці весни минулого року Влад підтвердив дані здогадки під час інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, що евакуювався разом з родиною до Сполучених Штатів Америки.

Влад Яма засвітився в Україні

Артист знаходиться у Флориді і всіляко намагається допомогти Україні не словом, а ділом. Зірка бере участь у благодійних заходах, мета яких — збір коштів, що рушають до України.

Не забуває зірка і нагадувати про свій зв’язок з Батьківщиною. Найчастіше хореограф згадує про проеєкти, в яких працював та світські заходи. Втім, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію постеру з мінеральною водою, в якому вже 11 років. Кадр був зроблений десь у Закарпатті.

Влад Яма засвітився в Україні

Нагадуємо, не так давно Слава Дьомін поскаржився, що після інтерв’ю Влад Яма заблокував радіоведучого і не відповідає на повідомлення. Ба більше, гнів хореографа настільки сильний, що він обмежив доступ до своєї сторінки і сину журналіста. Слава неодноразово закликав Влада поговорити з ним та з’ясувати, в чому проблема. І, звісно, владнати її. Однак, танцюрист поки що ігнорує Дьоміну.

Тим не менш, шоу-бізнес вже бачив багато сварок між журналістами та зірками, і як правило, вони закінчуються примиренням.