“Стан настільки важкий”: на тлі зникнення Олега Винника стало відомо, що з діагнозом у повелителя вовчиць

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін вперше прокоментував стан здоров'я повелителя вовчиць Олега Винника. Що розповів радіоведучий?

Після 24 лютого фанати українського виконавця Олега Винника запідозрили, що він знаходиться далеко за межами своєї батьківщини, і як з’ясувалося пізніше, мали рацію. Втім, повелитель вовчиць за увесь період повномасштабної війни в Україні не виходив на зв’язок з фанатами. Натомість коментарі дала його юрист, яка повідомила про хворобу артиста та його лікування в Німеччині.

Слава Дьомін розповів про стан здоров’я Олега Винника

Який діагноз приховує Олег Винник
Слава Дьомін розповів про стан здоров’я Олега Винника

Так, радіоведучому також не вдалося з’ясувати жодної інформації стосовно того, що ж не дає спокою музиканту і можливості повернутися в рідну Україну та боротися за її волю. Слава поділився здогадкою, що стан артиста настільки важкий, що не дозволяє йому виїхати з Європи.

“Яке саме лікування і що за недуга у Олега – невідомо. Але швидше за все, стан настільки важкий, що він не може з’явитися на людях”, – додав Дьомін.

Необхідно відзначити, що раніше з’являлася інформація про концерти Олега Винника в Європі, які він, до речі, не скасовував. Тож виходить, що восени в нього був справжній концертний тур, після якого він передав декілька автомобілей на фронт.

Роман Недзельський також поділився декількома свіжими кадрами з повелителем вовчиць які були зроблені у різні дні в Польщі. Тим часом близький товариш Олега в Україні, духовник, зізнався, що стан співака дійсно змушує його перебувати за кордоном та боротися за своє здоров’я з іноземними спеціалістами. Втім, діагнозу також не назвав.

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація про проблеми у співака саме з горлом. Втім, так і дані зірка давав ще перед повномасштабної війною.

Схожі статті