Оля Полякова вперше розповіла про тумаки та агресію чоловіка Буряковського: “Щоб на нього звернули увагу”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, яким був її чоловік Вадим до шлюбу з нею. Зокрема зірка розповіла про проблеми з агресією.

Як відомо, Оля Полякова та бізнесмен Вадим Буряковський у разом у шлюбі більше 20 років. Свого часу гроші чоловіка допомогли співачці активно розвивати кар’єру. Згодом зірка змогла стати опорою для свого чоловіка, який збанкрутував.

У цьому союзі народилася двоє прекрасних дівчат — Аліса та Марія. Зараз старша отримує музичну освіту, а молодша навчається в елітному інтернеті у Великобританії. У зв’язку з війною в родині сталися кардинальні зміни, але члени сім’ї тримаються разом і підтримують одне одного.

Оля Полякова розповіла про агресію чоловіка Буряковського

Макіяж Ольги Полякової
Оля Полякова розповіла про агресію чоловіка Буряковського

Однак, нещодавно Оля Полякова розповіла про те, яким Вадим Буряковський був до шлюбу з нею. Виявляється, у чоловіка були проблеми з агресією, і усі знайомі знали, що можуть розраховувати на тумаки від Вадима, у разі виникнення проблеми в стосунках.

“В нього була й інша сторона медалі. Він був дуже агресивним. Він міг *обити. З ним боялися мати справу, бо він міг *обити.
Усі люди, які його знали, кажуть – він припинив це робити, припинив узагалі бути агресивним. Але паралельно із цим у нього зникла ця тема – привертати до себе увагу. Він, напевно, і би* людей, щоб на нього звертали увагу”, – зізналася артистка Маші Єфросініній.

Нагадуємо, що раніше в мережі з’являлися чутки про розлучення співачки з чоловіком. Втім, після повернення з евакуації Оля Полякова особисто спростувала дані плітки та попросила не поширювати їх надалі.

Тоді ж стало відомо, що не дивлячись на пенсійний вік чоловік зірки вступив до лав територіальної оборони і захищає Україну.

Схожі статті