Як поєднувати темні кольори в одязі, аби це не виглядало похмуро: показали Білик, Фреймут і Цибульська

Багато українських зірок уміють поєднувати одяг так, що позаздрять будь-які стилісти, для яких мода – це їхня професія. Ось так недавно зірки показали, як поєднувати кольори.

Українські знаменитості – це справжній взірець таланту, краси, харизми та стилю. Наші зірки, як ніхто інший, уміють поєднувати різний одяг та різні кольори в ньому. Вони часто демонструють свої вміння бути стильними та красивими на власних сторінках у соціальних мережах. І ось так недавно українські зірки показали, як вдало поєднати темні кольори в одязі, аби не виглядати дуже похмуро.

Ірина Білик

Популярна українська співачка, виконавиця багатьох відомих пісень Ірина Білик часто радує своїх підписниць та підписників новими фотографіями, де вона позує у стильному вбранні. Найулюбленішим кольором серед темних у Ірини Білик є чорний, який дуже пасує до її світлого волосся. Жінка вдягається в чорне, поєднуючи між собою різні його відтінки. Це виглядає дуже привабливо.

Ірина Білик
Ірина Білик

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут – знаменита українська телеведуча, яку вважають іконою стилю та взірцем усіх правил етикету, що тільки існують. Так, за тим, як жінка вдягається, спостерігають безліч українських жінок. Із темних кольорів Ольга Фреймут теж уподобує чорний. Вона, як і Ірина Білик, поєднує між собою різні його відтінки, і так образ виходить дуже стильним та вишуканим, особливо в поєднанні з її блондинистим волоссям.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ольга Цибульська

Ольга Цибульська – знаменита українська співачка, яка зачаровує не тільки своїм талантом до співу, а ще і власним стилем та красою. Жінка часто поєднує у своїх образ чорні кольори, які тільки підкреслюють її яскравість,і у жодному разі не роблять її похмурою чи якоюсь не такою.

Ольга Цибульська
Ольга Цибульська

Схожі статті