Без зайвих рухів: зіркові мами, які дозволяють робити дітям усе, що вони хочуть – Кошмал, Полякова, Фреймут

Деякі українські зірки обрали методику виховання дітей таку, що ті роблять абсолютно все, що хочуть, і не отримують за це ніяких зіркових прочуханів від батьків.

Виховання дітей – це складна історія, адже кожна мама хоче бути якомога кращою для своїх дітей, вкласти все, що має, у їхнє майбутнє, бути поряд у всі найважливіші етапи життя чада та підтримати в будь-який відповідальний момент. Не існує ідеальної формули виховання дітей, бо всі вони, як і їхні батьки, – різні люди. Наші зірки мають свої секрети батьківства, якими вони часом діляться в соціальних мережах.

Ганна Кошмал

Знаменита українська акторка, мегапопулярна Женька зі Сватів, яка сама якось грала роль дочки, онучки, нині виховує маленького сина. Хлопчик ще малий, проте вже часто з’являється перед шанувальниками та шанувальницями зіркової матусі. Ганна Кошмал не надто контролює сина та іноді показує куменді відео з прогулянок, наприклад: коли син хоче полежати на землі чи на качелях, жінка не біжить за ним із криком, а розважається разом із малим.

Ганна Кошмал і син
Ганна Кошмал і син

Ольга Полякова

Істина королева ночі, популярна українська співачка Ольга Полякова, попри свою шалену популярність на сцені, виховує двох прекрасних донечок. Дівчата, старша Марія та молодша Аліса, ростуть людьми зі сталевим характером. Марія дуже популярна серед шанувальників та шанувальниць Ольги. Вона часто дивує мережу своїми сміливими вчинками, за що іноді отримує свою порцію хейту, проте її зіркова мама завжди-завжди публічно підтримує дитину. Так само із Алісою. Ольга зізнавалась, що хоче бути Валєрчиком Аліса, то нехай буде. Вона підтримує дітей.

Ольга Полякова і діти
Ольга Полякова і діти

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут – не тільки знаменита телеведуча, вона ще і справжня багатодітна матуся. Попри те, що жінка має малих дітей, уся увага публіки прикута останнім часом лише до старшої Злати, яка почала жити дорослим життям, ну а мама нічого їй і не заперечує.

Ольга Фреймут і діти

Схожі статті