|
17.02.2023 10:27

“Ось, як виглядало моє 14 лютого”: холостяк Алекс Топольський розповів, з ким провів День всіх закоханих

Автор: Юлія Ящук

Він мріяв знайти своє кохання, але зараз так само знаходиться в пошуку. Алекс Топольський прийшов на легендарний проєкт “Холостяк” з однією ціллю, знайти ту єдину.

У фіналі зробив свій вибір на користь Катерини Лозовицької. На жаль, щастя пари тривало тільки на шоу. В житті їх шляхи розійшлися й більше вони не спілкуються.

На своїй сторінці в Instagram Алекс Топольський розповів, з ким провів 14 лютого й результат цієї зустрічі. Як виявилося, чоловік зустрівся з українськими підприємцями на Балі, де вони збираються підготувати щось особливе:

“А ось як виглядало моє 14 лютого. Зустрівся з українськими підприємцями на Балі, і ми вирішили разом організувати найкрутішу подію”, – пише Алекс.

Сторіз Алекса Топольського

Алекс Топольський зацікавив своїх підписників й, витримавши паузу, розповів, що це буде:

“Це буде благодійний концерт на підтримку України орієнтовно наприкінці квітня. Вхід буде платним, і отримані кошти будуть направлені на потреби ЗСУ”, – поділився Топольський в сторіз.

Алекс Топольський розповів про благодійний концерт

Також екс-холостяк поділився, що на концерті виступатиме один відомий український виконавець та один відомий артист на весь світ. Зазначив, що досвід в організації івентів в нього є, тому ця подія буде знаковою та результативною.

Проте ще більше підписників Алекса зацікавила інша новина. В цей день у нього мало бути побачення, але з ким – не відомо. Будемо чекати всіх подробиць надалі в сторіз Топольського.

Алекс Топольський розповів, що у нього мало бути побачення