Аделіна Делі показала вагітний животик та батька малюка: хто з холостяків постарався – Мельник чи Топольський

Яскрава та молода танцюристка Аделіна Делі стала відома завдяки проєктам "Танці з зірками" та "Холостяк-12". Завдяки своїм професійним якостям вже у 18 років Делі можна вважати зіркою танцполу.

Аделіна має дуже запам’ятовувальну зовнішність, а також запальний характер і впевненість у собі. Делі дівчина харизматична та цікава, вона активно веде свій блог у соціальній мережі instagram і саме там танцівниця ділиться різними новинами зі свого життя.

Аделіна Делі

Зараз Аделіну більшість знає як учасницю романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, де вона не протрималась довго, бо головний герой Алекс Топольський не побачив в дівчині серйозних намірів та бажання відкриватися йому. Тому в перших випусках танцівниця покинула проєкт. Але без жалю та суму, оскільки до холостяка вона ще тоді не встигла прикипіти почуттями. Та навіть така коротка участь додала їй популярності. Адже після цього у Делі з’явилась чимала кількість рекламних контрактів та пропозицій щодо співпраці.

Але це не всі зміни у житті дівчини, днями вона поділилась фотокартками, де продемонструвала свою першу вагітність, а також поділилась відчуттями.

“Найкрасивіша форма дівчини за все її життя. Дуже цікавий досвід познайомитись зі своїм тілом на 100%” – написала Аделіна.

Також дівчина показала свого хлопця, який і є батьком дитини, судячи з фото вони приблизно однолітки. Але як звати його, Аделіна вирішила не казати, просто без жодних відміток продемонструвала свою ідилію. Чоловік має світле волосся та зелені очі, чим займається обранець відомої танцюристки, також залишається загадкою.

Аделіна з коханим

Проте, головним є той факт, що 21-річна Делі попри всі обставини життя повністю щаслива, адже поруч є коханий чоловік, а незабаром з’явиться й ще одна людина, яку Аделіна буде кохати більше за всіх на цій планеті.

Тож, як бачимо, з відомими холостяками у дівчини стосунки не склалися, хоча їй і приписували роман з Сергієм Мельником на “Танцях з зірками”, проте своє щастя дівчина знайшла у реальному житті, що тільки тішить та дає змогу вірити в існування такого прекрасного почуття, як кохання.

Схожі статті