Розірвала любовний трикутник: телеведуча Марічка Падалко зробила вибір між чоловіком і коханцем-росіянином

Українська телеведуча, зірка телеканалу "1+1" Марічка Падалко має власну чуттєву, ніжну історію кохання зі своїм чоловіком. Він корінний росіянин, але став на бік України, захищаючи її, на полі бою.

Така скромна, талановита, професійна ведуча самостійно пробила свій шлях на українському телебаченні. Їй допомогли у цьому власна завзятість, впертість та плідна робота. Всі знають, що зараз вона дружина Єгора Соболєва, проте до нього Марічка зустрічалася з іншим чоловіком. Що про це відомо?

Перші стосунки Марічки Падалко тривали близько 15 років. Вона вийшла заміж ще зовсім юною й ніколи про це не пошкодувала. На момент зустрічань з колишнім, дівчина прагнула розквіту у своїй кар’єрі, а тому не поспішала народжувати дитину, сидіти вдома в декреті. Як він виглядає  –  не відомо й до цього часу. Зазначимо, що він був заможним та самодостатнім.

Проте все змінилося з появою у житті Падалко її справжнього кохання – Єгора Соболєва. Він український журналіст, політик, програміст. Пара познайомилася у 2004 році. Тоді вони обоє перебували у шлюбах. Про спільне майбутнє навіть і не думали. Зустрічі стали частішими, але волю почуттям давати ніхто не наважувався.

Зараз у подружжя троє дітей: син Михайло, якому 15, 13-річна донька Марія та ще одна донечка Катерина, якій 11. Марічка та Єгор продовжують кохати одне одного навіть в такий непростий час. Відомо, що чоловік зараз на фронті, де захищає Україну від окупантів.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Зазначимо, що Соболєв родом із росії, проте зараз пишається, що живе в Україні, захищає нашу землю та буде причетним до нашої майбутньої перемоги.

Схожі статті