Надя Дорофєєва показала свій новий б’юті мастхев, за який виклала 18 гривень: “Дбайлива доярочка”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва молода та дуже талановита виконавиця, яка стала дуже популярною та однією з улюблених артисток серед українських слухачів.

Надя молода дівчина, яка ретельно стежить за своєю зовнішністю та фігурою, хоча від природи співачка дуже струнка та доглянута. Але все ж таки людям дуже цікаво як за собою доглядає зірка, тобто її ритуали краси. Відомо, що Надя відвідує косметологів, але артистка робить лише доглядові процедури, тож, жодних уколів краси Дорофєєва поки що не робить.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Надя є прихильницею натуральності, тому у реальному житті дівчина навіть не користується косметикою, оскільки шкіра у неї чиста, а зовнішність це дозволяє, тому для того, щоб виглядати гарно, Наді достатньо косметичних доглядів та косметолога.

Та інколи всі ми шукаємо якісь нові засоби для догляду за собою, і не завжди щось дороге є дієвим, тому днями Дорофєєва у сторіс показала свою найдешевшу б’юті знахідку. Співачка показала мазь, яка взагалі вироблена для тварин, але багато дівчат користуються такими засобами, тому що вони справді дієві. Як би дивно це не звучало, проте це так і є.

Тож, Дорофєєва продемонструвала мазь під назвою “Дбайлива доярочка” з вітамінами А та Е, які є корисними для шкіри обличчя та загалом для шкіри. Тож покупка Наді коштує лише 18 гривень. Але за її словами, це новий б’юті мастхев.

Сторіс Наді
Сторіс Наді

Звісно, це може бути жарт, адже Дорофєєва має гарне почуття гумору, але тюбик з кремом вже відкритий, це також можна побачити на фотографії, яку виклала артистка. Та все ж таки є сумніви, що така публічна особистість, як Надя може користуватися такими дешевими засобами. А з іншого боку, вона така ж сама жінка, як і всі інші, тому, все може бути.

До того ж у кожної дівчини є як дорогі, так і дешеві засоби по догляду за обличчям. Тому, якщо це правда, то це не є великим здивуванням навіть для Дорофєєвої.

Схожі статті