|
17.02.2023 19:06

Епатажна донька Фреймут Злата Мітчелл святкує свій день народження в США: як живе зараз та чим займається

Донька зіркового ревізора країни Злата Мітчелл сьогодні святкує свої 17 років. На честь іменинниці й буде присвячений даний матеріал. Які деталі відомі про святкування дівчини? Дізнаваймося разом.
Автор: Юлія Ящук

Повна протилежність зірковій мамі. Злата Мітчелл ніколи не боялася критики у свою сторону. Вона епатажна, яскрава, обожнює носити відкриті образи й цього не соромиться. Запевняє, що це її власне життя й вона проживає його, як хоче.

Чого не скажеш за Ольгу Фреймут. Вона взірець етикету, стриманості, граційності та ніжності. Проте сьогодні у родині велике свято, адже 17 років тому на світ з’явилася така люба та перша донечка Злата.

Так, на своїй сторінці в Instagram Мітчелл опублікувала новий допис, де сповістила своїх підписників про своє свято. Всі з радістю почали вітати дівчину в коментарях.

Зазначимо, що сьогодні Златі Мітчелл виповнилося 17 років. Але дедалі більше підписників вважають, що вона виглядає старшою за свій вік. На фото вона постала у закритому, гарному, сірому платті з чорним плащем зверху. Образ доповнюють прикраси на руці та гарне розпущене волосся.

Матуся Ольга Фреймут теж привітала Злату з її днем народження:

“Моя гордість, донечко, з Днем народження! Люблю безмежно”, – написала Оля.

Привітання Олі Фреймут

Нагадаємо, що Злата народилася у 2006 році від британця Ніла Мітчелла. Ольга Фреймут була молодою, закоханою в статного, сильного та мужнього, як їй тоді здалося чоловіка, проте стосунки не витримали перевірку спільним життя й Оля повернулася додому до Києва.

Злата Мітчелл обожнює вести свої соціальні мережі, ділитися різними відео та екстравагантними фото, тому бажаємо їй натхнення, займатися улюбленою справою та йти завжди попереду.