Як змінилася зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал: від тієї чорнявої, нестандартної дівчини не залишилося й сліду

Женька зі Сватів – та сама епатажна, проблемна дівчина-гот, яка постала в серіалі. Її культовий образ настільки припав до душі глядачам, що всі й зараз з посмішкою його згадують. Як змінилося життя актриси Анни Кошмал за ці роки? Який вигляд має? Читайте далі.

Свати – комедійний телесеріал вироблений в Україні Студією “Квартал-95”. Родина Будько та Ковальових – два різні світи. Інтелігенція містян проти звичайних жителів сільської місцевості. Останній 7 сезон глядачі змогли побачити у 2021 році.

Актори, що знімалися в головних ролях дуже полюбилися всім телеглядачам, Анна Кошмал не стала виключенням.

З підлітка, Аня стала красивою, ніжною та тендітною жінкою, дружиною та навіть мамою. Народилася дівчина 22 жовтня 1994 року. Із самого малечку займалася танцями, тому не дивно, що в серіалі ми бачили її прекрасні танцювальні сцени. Також захоплювалася співом та ходила до музичної школи.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Закінчила естрадно-циркове училище в Києві. Цікавим фактом є те, що актрисою стала зовсім випадково. Коли вона прийшла на заняття до навчального закладу її помітили режисери легендарного серіалу “Свати”. Потім запросили на кастинг, який успішно пройшла.

Після цієї головної ролі Кошмал почали помічати й інші режисери та запрошувати на знімання в різних фільмах. На її рахунку вже безліч телеробіт: “Слуга народу”, “Село на мільйон-2”, “Хороший хлопець”, “Балерина” та інші.

Наразі Анна Кошмал щаслива дружина та мама синочка, який з’явився на світ у 2018 році. Актриса часто показує фото свого сина, а от коханого чоловіка приховує, адже не любить ділитися подробицями особистого життя.

Ганна Кошмал і син
Анна Кошмал із сином

Схожі статті