У колі старших родичів: Катерина Репяхова на відпочинку з родиною показала, як виглядає теща Віктора Павліка

Катерина Репяхова відома українська блогерка та дружина народного співака України Віктора Павліка, який є набагато старшим за неї. Але це не заважає бути їм обом щасливими у цьому союзі.

Стосунки Каті та Віктора почалися багато років тому, їхня перша зустріч відбулася ще тоді, коли Репяхова навчалась у школі та була зовсім юна. І вже тоді Павлік став її кумиром, але про те, що колись дівчина вийде за нього заміж, вона навіть і мріяти не могла. Але в реальності юної блогерки все вийшло як у справжній казці.

Віктор Павлік з дружиною

До того ж Віктор зустрів Катерину ще в той період, коли був одружений, але навіть родина не завадила почуттям чоловіка, які виявились взаємними та мали свій розвиток. Так, не завжди вік та обставини може впливати на почуття. Це ми й бачимо у їхній парі.

Зараз Павлік та Репяхова виховують спільного сина, який просто копія Павліка. Звичайно, пара протягом всіх років свого подружнього життя чули на свою адресу велику кількість критики та бруду. Але все це лише думка тих людей, які навіть ніколи не зустрічалися ні з Катериною, ні з Віктором, тому ніякої ваги вона не має.

Катя Репяхова з чоловіком

Та зараз же родина Каті поїхала на відпочинок у Буковель з чоловіком, сином та своєю мамою. Це буде дійсно родинний відпочинок у Карпатах, така собі, зимова казка. З цього приводу Репяхова вирішила показати, як виглядає її мама.

Теща Віктора Павліка

Тож, теща Віктора Павліка має добрі очі та на відео, де вона влаштовує рум-тур свого готельного номера, видно що вона досить активна та весела, і на диво, зовсім не боїться камер дочки та публічності. Мама дружини Павліка буде жити в окремому номері, і скоріш за все, більшість свого часу вона проведе з улюбленим та поки єдиним онуком. Але які стосунки має Віктор зі своєю тещею, поки невідомо.

Схожі статті