44-річна Ані Лорак знову стане мамою: іспанський коханий співачки Ісаак показав, заради кого тепер буде жити

Новий бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку, як і співачка має вельми непросте минуле. Зокрема не так давно чоловік став батьком. Всі деталі в статті.

Тривалий час найвірніші шанувальники Ані Лорак, яка на даний момент більшістю українців вважається зрадницею та запроданкою, підозрювали, що ви еміграції співачка знайшла нового бойфренда. Так, 2022-го поповзли чутки про розставання артистки з Єгором Глєбом. А згодом у мікроблозі зірки почали з’являтися численні кадри з її тренером по йозі Ісааком.

Ісаак Віджраку розповів про свого сина

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда
Новий бойфренд Ані Лорак розповів про свого сина

Втім, нещодавно пара підтвердила чутки та оприлюднила на особистих сторінках соціальній мережі Instagram спільні фотографії, у дописі до яких дала зрозуміти, що пов’язує їх зовсім не дружба і не йога, а саме кохання.

Найпримітніше в історії стосунків співачки та іспанця — це наявність у останнього маленької дитини. Так, не так давно Ісаак Віджраку оприлюднив спільну фотографію зі своїм маленьким сином. А от кадри з жінкою, яка народила дитину після заяви про роман з Ані Лорак Ісаак видалив.

Якщо Кароліна планує будувати серйозні стосунки з іспанцями, то їй доведеться бути стати мачухою. На щастя, співачка вже має досвід материнства, адже народила від турка Мурата Налчаджиоглу дочку Софію.

Нагадуємо, що колишній чоловік співачки також активно будує особисте життя і напередодні війни зробив своїй дівчині Лілії Реуч пропозицію руки і серця. У молодої візажистки є дочка від попередніх стосунків. Однак, Мурат докладає зусиль, щоб поладнати з дівчинкою, а також влаштовує розваги для неї та своєї дочки Соні, щоб дівчата змогли зблизитися та полюбити одна одну.

Схожі статті