Не від дружини Ліліани Кудлай: у Влада Ями є ще один маленький син, якого хореограф навіть не ховав

Знаменитий український хореограф Влад Яма має лише одного сина Леона, який народився у шлюбі зірки з Ліліаною Кудлай. Втім, не так давно він похрестив хлопчика.

Хоча життя знаменитостей досить нелегке, особливо через постійну увагу пересічних людей, все ж таки воно також має свої плюси. Наприклад, ви можете подружитися з іншою зіркою, і навіть поріднитися.

Влад Яма прийняв важливе рішення з сім'єю
У Влада Ями є ще один маленький син

Так, свого часу відомий хореограф Влад Яма неабияк зблизився з телеведучим Анатолієм Анатолічем. Стосунки між зірками лише зміцнювалися, а тому вони прийняли рішення зв’язати свої життя.

У Влада Ями є ще один маленький син

Так, коли у Анатолія Анатолійча та його дружини Юли народився третій малюк, який отримав ім’я Ніл, пара повідомила, що планує похрестити дитину, і батьків для нього вже обрала.

У Влада Ями є ще один маленький син

Як з’ясувалося пізніше, хрещеним батьком Ніла став Влад Яма, який з задоволенням взяв на себе таку відповідальність. Після початку повномасштабної війни в Україні обидві родини були змушені евакуюватися.

Анатолій Анатоліч виїжджає з України, як багатодітний батько, а от Влад встиг перетнути кордон ще до того, як його закрили для чоловіків.

У Влада Ями є ще один маленький син

Неодноразово сім’ї бачилися у Сполучених Штатах Америки, однак і Влад, і Анатолій ділилися своїми сподіваннями, що наступна їхня зустріч все ж таки відбудеться в Києві. Але поки що не судилося. Разом зірки багато часу не проводять, так як перебувають в різних частинах світу.

Так, у березні шоумену вдалося вмовити сім’ю евакуюватися, тому всі вони виїхали за кордон до Франції. До вересня сім’я мала статус тимчасових біженців та отримувала фінансову допомогу.
Сам Анатолій Анатоліч віддає перевагу залишатися на батьківщині. Але постійно проводить час разом зі своєю родиною в Європі. Останній раз це було на зимові свята.

Схожі статті