Це якась магія: Ірина Білик новою піснею повернулася в молодість

Відома співачка Ірина Білик випустила чуттєвий трек «Не стримуй погляд».

Народна артистка України, популярна співачка Ірина Білик вперше за довгий час презентувала трек українською мовою. 50-річна артистка випустила нову романтичну пісню “Не стримуй погляд”.

Прем’єра свіжої композиції відбулася на офіційному ютуб-каналі Ірини Білик.

Співачка зазначила, що участь у створенні нової пісні взяв український музикант Хан Бейлі. Спеціально для Білик він записав аранжування на студії в США – атмосферні звуки безладової бас-гітари.

Зазначимо, що Ірина Білик починала в 90-их саме як українськомовна співачка, тоді її чуттєві і ніжні пісні принесли чималу популярність. Нова пісня Білик за стилістикою дещо схожа на її ранню творчість.

Ірина Білик в описі до пісні написала, що вона – це «подарунок для тих, хто чекає на Диво цієї Осені».

Співачка зізналася, що композиція була готова ще в червні, але вона вирішила показати її публіці тільки зараз, щоб зробити сюрприз.

«Неймовірні звуки дивовижних інструментів, мій голос і космічна енергія вже перетворює Світ з Чорного на Білий… Все, що нам залишилось – не стримувати погляд, коли йдемо у натовпі… назустріч своєму коханню», – пояснила Білик задум своєї нової пісні.

Фанати співачки високо оцінили нову ліричну пісню Ірини Білик. Багато хто відзначив у коментарях, що давно чекав від Ірини нову пісню українською мовою.

  • ВаУ!!!!!! Який приємний сюрприз!!! Пісня супер!!! дуже гарне аранжування. аж мурашки по тілі…
  • Як на мене, таке музичне амплуа найбільш влучне в творчості Ірини: мелодійна, романтична, загадкова, україномовна! Як колись…
  • Скажу чесно, мені подобаються російськомовні пісні Ірини, але саме УКРАЇНСЬКОЮ вона зачаровує своїм мелодійним голосом. Ніби дві різні людини.
  • Неймовірна крута я ніби купаюсь в цих звуках. Класна пісня.
  • Неймовірна! Справжня! В саме серце!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.