Революція гумору: як змінилися ведучі “Ліги Сміху” за весь час – Зеленський, Кошовий, Потап

"Ліга Сміху" – найбільший гумористичний проєкт в Україні. Першу серію глядачі змогли побачити у 2015 році. За цей час змінювалися не тільки учасники шоу, а й самі судді.

На щорічному фестивалі гумору найпершим та найпопулярнішим ведучим був Володимир Зеленський з 2015 по 2019 роки. Після того, як чоловік пішов у Президенти України, його замінив найкращий друг, помічник Євген Кошовий.

До артистичного Євгена приєднався ще й Потап у 2020 році. Разом вони утворили дует ведучих, які також добре справлялися зі своєю роллю.

Розглянемо, як змінилося життя кожного з них, чим займаються та подивимося на теперішній їхній вигляд.

Володимир Зеленський

Першим ведучим популярного гумористичного шоу “Ліга Сміху” став Володимир Зеленський. Завдяки своїй артистичності, харизмі та неповторного почуття гумору – він міг бути самим собою і прекрасно справлятися зі своєю роботою.

Наразі він прекрасний політик, відповідальна людина. В його житті стало менше жартів та гумору. Володимир не раз доводив, що є справжнім, чесним та відданим Президентом України, який продовжує працювати для свого народу.

Володимир Зеленський

Євген Кошовий

Замінити свого друга на посаді ведучого “Ліги Сміху” у 2019 році погодився відомий шоумен, телеведучий, комічний актор Євген Кошовий. Зазначимо, що до цього він був одним із тренерів у шоу. Його почуття гумору та сміх зачаровували та підіймали настрій кожному глядачу.

Зараз Кошовий разом із “Кварталом-95” дають благодійні концерти, виступають для військових та активно допомагають Україні.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Олексій Потапенко

Компанію Євгену Кошовому склав Олексій Потапенко у 2020 році. До цього, він також входив до списку членів журі. Вони чудово доповнювали одне одного, жартували та підтримували інших учасників. З 2021 року покинув роль ведучого.

Олексій Потапенко

Наразі Потап теж допомагає Україні й працює у волонтерському напрямі. Зі своєю дружиною вони дали безліч благодійних концертів. Отримані кошти направляли на потреби ЗСУ.

Схожі статті