Злата Мітчелл копія батька: що відомо про колишнього Ольги Фреймут Ніла Мітчелла?

Злата Мітчелл  – зіркова донька головного ревізора країни Ольги Фреймут та британця Ніла Мітчелла. Що відомо про колишнього Фреймут та його життя? Про це і буде йти мова в нашому матеріалі.

Дівчина, яка вражає своєю яскравістю та неординарністю – такою постає Злата Мітчелл перед прихильниками. Вона стильна та яскрава. Ніколи не була залежною від думки інших. Ольга Фреймут завжди старається підтримувати дочку у всіх її починаннях.

Народилася Злата 17 лютого 2006 року. Відомо, що батько дівчини Ніл Мітчелл – британець. Ольга Фреймут не любить згадувати про ці стосунки, адже запевняє, що у виборі першого свого коханого помилилася.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

В Лондоні вибаглива ревізорка здобувала освіту у Лондонському міському університеті. Тоді вона не могла подумати, що познайомиться з таким галантним, успішним чоловіком, з хорошими манерами. Все було настільки швидко, що пара почала жити разом.

За словами самої Фреймут – вона помилилася. Як тільки пара почала будувати своє майбутнє, жити разом – Ніл дуже змінився. Хороших та галантних манер, як і не було. Оля, бувши вагітною, вирішила закінчити ці стосунки й повернутися до рідної України.

Колишні налагодили свої батьківські відносини, адже мають спільну доньку. Злата часто спілкується з Нілом та проводить із татом час.

Ольга Фреймут з Нілом Мітчеллом та Златою

Зазначимо, що зараз Оля Фреймут разом з дітьми теж перебуває у Лондоні. Саме через війну, зірка поки не наважується повертатися додому. Вона щаслива дружина Володимира Локотка та мати ще двох їх спільних дітей: сина Валерія та доньки Євдокії.

Схожі статті