Двічі розлучений та молодший за Буряковського майже втричі: у житті Олі Полякової з’явився розкішний чоловік

Знаменита українська співачка Оля Полякова та не менш відомий шеф-кухар Владислав Міцкевич взяли участь у новому проєкті та вже анонсували його вихід на екрани.

Не так давно Олі Поляковій та кулінару Владиславу Міцкевичу вдалося заінтригувати мережу спільними кадрами, які були зроблені на кухні. Глядачі одразу ж здогадалися, що зірки готують спільний проєкт, який очевидно буде пов’язаний з кухнею. Як ніяк, але Влад з’являється в ефірах тільки поряд з каструлями та продуктами.

У житті Олі Полякової з’явився розкішний чоловік

Взаємодія зірок на екрані здалася користувача мережі дуже цікавою, адже у маленькому відривку, який вони встигли побачити, Оля назвала Міцкевича “жононенависником”.

У житті Олі Полякової з’явився розкішний чоловік

Але чекати довго на розгадку не довелося, адже нещодавно на офіційній сторінці телеканалу ТЕТ в соціальній мережі Instagram з’явився анонс програми, в якій Оля Полякова та Владислав Міцкевич виконують роль ведучих.

Так, формат шоу — це кулінарні випробування, які будуть проходити звичайні українські пари. Дружини будуть керувати процесом, а чоловіки безпосередньо готувати.

До речі, для Олі Полякової це досить новий досвід, як і для її партнера, адже обидва вперше будуть ведучими легкого розважального шоу.

Нагадуємо, що Оля повернулася до України лише декілька місяців тому. Після початку повномасштабної війни артистка евакуювалася разом з доньками, а потім була в роз’їздах у зв’язку з новими проєктами. Тим часом Владислав Міцкевич активно займався волонтерством після участі у “МастерШеф. Битва сезонів”. Зараз чоловік вже двічі розлучений і здебільшого зосереджений саме на кар’єрі.

Схожі статті