Як виглядають дружина та син турецького красеня Бурака Озчивіта з «Величного століття»: зворушливі сімейні фото

Один з найпотаємніших акторів Туреччини Бурак Озчивіт нарешті здійснив мрію прихильників і показав фото маленького сина і красуні-дружини.

Відомий турецький актор Бурак Озчивіт виклав у мережу світлини, на яких зображені найрідніші люди.

Цього року синові зіркової пари виповнився рік. Тож дружина Бурака Озчивіта виклала в себе на сторінці знімок зі зворушливим привітанням для сина.

У підписі вона написала, що найкраще у їхньому житті – їхній син Каран. Жінка написала, що для неї найкращий звук – це сміх їхнього сина, а найкращий аромат – запах Карана і найпрекрасніше дзеркало – його очі.

Син у зіркової пари народився минулого року. Вперше пара показала малюка дише через півроку після народження.

Тоді сам Бурак Озчивіт виклав у мережу спільне фото дружини і сина.

А трохи згодом турецький красень опублікував їхній з дружиною спільний знімок.

Познайомилася пара на зйомках фільму “Корольок – співоча пташка”, де між ними спалахнула взаємна симпатія. А після наступної спільної роботи над картиною “Кохання схоже на тебе” Бурак Озчивіт зробив Фахріє пропозицію.

Малюк народився через два роки. А зараз прихильники пари підозрюють, що скоро вони знову стануть батьками. Підозри виникли через спільний знімок, на якому Фетхіє прикриває живіт книжкою.

https://www.instagram.com/p/B-KbqAIndIs/

На знімку вони виглядають дуже мило. мужній Бурак і ніжна жіночна Фахріє.

Пара хоч і є відомими турецькими акторами, але оберігають приватне життя від надто цікавих. І останнім часом рідко діляться знімками в мережі.

Схожі статті