|
18.02.2023 19:06

Більше не холостяк: Алекс Топольський показав фото нової дівчини – День закоханих провів не сам

Автор: Юлія Ящук

Романтичні побачення, щирі та ніжні поцілунки, пригоди та незабутні відчуття – подарував проєкт “Холостяк” Алексу Топольському. Він зробив вибір серцем, проте, на жаль, помилився. З переможницею шоу Катериною Лозовицькою він більше не разом.

Нещодавно Алекс Топольський відверто поділився, що 14 лютого він провів не сам, а з невідомою дівчиною. Ім’я цієї таємничої знайомої він приховав. Також у своєму Telegram вирішив показати фото, яке неабияк зацікавило підписників.

 

Фото Алекса Топольського з новою дівчиною

Алекс Топольський розповів, що не змогли провести 14 лютого разом з новою дівчиною. Він зізнається, що того дня все було дуже неочікувано. Погані погодні умови на Балі зіпсували весь настрій та плани на вечір. Дощ, ураган стали на заваді романтичному побаченню в ресторані. Вони не могли викликати таксі, тому й не зустрілися. Острів просто завмер.

Проте наступного ранку вони змогли відсвяткувати День святого Валентина належним чином. Романтична атмосфера, гаряче лате та круасани  – врятували ситуацію.

Нагадаємо, що з Катериною Лозовицькою стосунки не склалися. Дівчина відверто поділилася, що їх взаємини її не влаштовували, а тому вирішила розійтися й зараз про своє рішення не шкодує.

Цікаво, що у своєму останньому пості в Instagram Алекс зізнався, що боїться кохати після невдалого досвіду в стосунках. Будемо сподіватися, що цього разу екс-холостяк знайшов ту єдину.