Олег Винник не повернеться? Дьомін вразив заявою про завершення кар’єри співака: “З ним вже не працюють”

Тривалий час фанатів Олега Винника серйозно хвилює його кар'єра, яка на даний момент поставлена на паузу через захворювання. Радіоведучий Слава Дьомін лише підлив олії у вогонь.

Про те, що Олег Винник вимушений скасовувати свої концерти через хворобу було відомо до початку повномасштабної війни в Україні. З’являлась інформація про проблеми у артиста з горлом. Однак, виконавець так і не пояснив, що саме з ним відбувається.

В оточенні Олега Винника розповіли про повернення зірки в Україну
Слава Дьомін припустив, що Олег Винник може завершити кар’єру

В свою чергу про лікування у Німеччині стало відомо навесні минулого року, коли шоу-бізнес буквально не полишав повелителя вовчиць у спокої і зачіпав тему втечі артиста за кордон ледве не в кожному ефірі.

Слава Дьомін припустив, що Олег Винник може завершити кар’єру

Хоча у недугу зірки вірять далеко не всі, він дотримується своєї моделі поведінки та продовжує не виходити на зв’язок з фанатами. Натомість знаменитий український радіоведучий слава Дьомін неабияк стривожив шанувальників творчості Олега, заявивши, що співак може не повернутися в шоу-бізнес, так як його місце залюбки займе інша людина.

“Олег Винник зник максимально. На його місце, мабуть, прийдуть інші артисти і закриють цей гештальт. Деякі люди з його команди вже не працюють із ним, бо немає як працювати, немає артиста як такого. На жаль, не можу сказати, що я знаю про стан Олега Винника. Не маю на це морального права”, – зазначив Дьомін у новому випуску свого авторського проєкту на YouTube.

Нагадуємо, не дивлячись на свій стан, Олег Винник продовжує передавати на фронт автомобілі. Тим часом не один Слава повідомляє про те, що діагноз артиста настільки серйозний, що обговорювати це не етично.

Сам повелитель мовчить навіть не натякає на характер проблем, які у нього виникли. Однак, інформації про переніс запланованих виступів в Європі не з’являлося, а значить вони відбулися.

Схожі статті