Фальшиві документи, робота двірником і скандал за скандалом: що стало з зіркою “Х-Фактора” Андрієм Мацевком

Зірка "Х-Фактора" Андрій Мацевко неодноразово намагався пробити собі шлях в шоу-бізнес через кастинги на вокальному проєкті, а популярність не обійшла чоловіка стороною.

Цілеспрямованості та завзятості Андрія Мацевко дійсно можна позаздрити, адже чоловік намагався потрапити на вокальний талант-проєкт “Х-Фактор” аж три рази, і всі три рази отримував відмову.

І хоча вокальні дані чоловіка не відповідали вимогам суддів, які приймали рішення щодо участі тих чи інших вокалістів, Андрій все ж таки дуже запам’ятався публіці, сподобався їй і викарбувався у пам’яті.

Як змінився Андрій Мацевко

Як змінився Андрій Мацевко

А не так давно на YouTube з’явилося декілька нових відеороликів чоловіка, які зібрали по півмільйона переглядів. Примітно, що деякі відеороботи Злати Огнєвіч або Камалії не збирають такі цифри.

Але за ці 11 років у житті  Андрія багато чого змінилося. Чоловік встиг потрапити у скандал через активістів та попався в метро з підробленим пенсійним посвідченням. Встиг чоловік і попрацювати двірником.

Відомо, що кілька років тому Андрій Мацевко працював двірником в Івано-Франківську. Зі слів керівника, Мацевко був ледь не найкращим співробітником:

“Чи знаєте ви, що зірка “X-фактора” Андрій Мацевко працює на комунальному підприємстві “Муніципальна дорожня компанія” робочим з благоустрою? Він, за словами керівництва, один з найкращих і відповідальних працівників!”

Соціальні мережі та платформи для публікації роликів дають можливість просуватися в інформаційному просторі ледь не щодня, тому немає сумнівів, що у Андрія все попереду. Адже якість відеомонтажу та підхід чоловіка до своєї справи не залишає людей байдужими. А тому Мацевко демонструє впевнений та навіть рішучий рух вперед до своєї мрії.

Схожі статті