Друг Зеленського вже не той: як змінився зірка “Квартал-95” Євген Кошовий – цікаві факти з життя

Український шоумен, актор, комік давно став фаворитом у світі гумору. За цей час багато змінилося в його житті. Чого досягнув та як зараз виглядає? Чи підтримує зв'язок з другом та Президентом України Володимиром Зеленським? Читайте в нашій статті.

Його сміх та почуття гумору – давно стали фаворитами серед українських глядачів. Він яскравий представник “Кварталу-95”, який досягнув чималого успіху. Хороший друг сім’ї Зеленських. Навіть зараз старається підтримувати та комунікувати з Володимиром в непростий для всіх час.

Що відомо про життя Євгена Кошового?

Народився 7 квітня 1983 році. Закінчив коледж культури в Луганську. Отримав ще одну освіту заочно в режисерському факультеті Луганського інституту культури та мистецтв. З дитинства був дуже творчим, навчався навіть музичній школі грати на саксофоні.

Справжню славу та популярність відчув завдяки своїм жартам та образам в “Студії Квартал-95”. Крім цього, був суддею на “Розсміши коміка”, “Ліги сміху” – в цьому гумористичному проєкті замінив Володимира Зеленського та став його ведучим.

Євген Кошовий у Лізі Сміху

З 2007 року одружений. Подружжя виховує доньок Варвару та Серафиму.

Цікавим є те, що старша Варвара дуже схожа на свого зіркового татуся. Має прекрасне почуття гумору та артистизм. У свої 15  встигла побувати та показати себе у багатьох гумористичних й не тільки проєктах: “Розсміши коміка”, “Ліга Сміху”, “Голос. Діти”.

Зараз Євген Кошовий продовжує свою творчу діяльність. Разом з командою “Квартал-95” дають концерти та активно допомагають Україні. Продовжують волонтерити, відправляти та розвозити потрібні речі нашим хлопцям. Вірять в найкраще та світле майбутнє.

Схожі статті