Екс-холостяк Іраклі Макацарія вперше стане батьком: молода дружина зірки вже на останніх термінах вагітності

Відомий грузинський бізнесмен та український екс-холостяк Іраклі Макацарія засвітив вагітний дружину живіт своєї дружини. Усі деталі в нашій статті.

Іраклі Макацарія став шостим українським холостяком. Кохання на шоу йому так і не вдалося знайти, тим не менш, прославитися він зміг. Тривалий час чоловік залишався абсолютно самотнім, і лише декілька років тому з усією серйозністю заявив, що дуже хоче стати сімейною людиною, а також нарешті бути батьком. Вже тоді фанати очікували, що незабаром зірка представить аудиторії кохану жінку, і не помилялися.

Іраклі Макацарія вперше стане батьком

Згодом шанувальники дізналися, що у Іраклі з’явилася молода дівчина. Красуня Ліза викликала неоднозначні емоції у аудиторії. Однак, підприємець не затягував з пропозицією руки і серця, і незабаром зробив її своєю нареченою.

Екс-холостяк Іраклі Макацарія одружується
Іраклі Макацарія вперше стане батьком

Весілля було зіграно на широку ногу, а фотографії з торжества одразу ж розлетілися мережою.

Як з’ясувалося, із батьківством пара вирішила довго не чекати. Нещодавно Іраклі оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з дружиною Лізою, і, звісно, від очей користувачів не приховався той факт, що Чічуа має народити вже через декілька місяців.

Іраклі Макацарія вперше стане батьком

Офіційно пара не повідомляла про вагітність красуні, але її цікаве положення вже очевидне.

Примітно, що зовнішність дружини Іраклі сильно змінилася. Ліза позбавилася брикетів, а також підстригла волосся. Усі ці маніпуляції лише прикрасили її зовнішність, а вираз абсолютного щастя на обличчі зробив її просто прекрасною.

Якої статі має бути малюк, коли саме плануються пологи та інші деталі вагітності пара не розкриває. Але судячи з усього, спадкоємець Макацарії з’явиться влітку.

Схожі статті