“І мені перепало зранку”: зірка Нового каналу Леся Нікітюк показала, з ким та як проводить час у Харкові

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк продовжує подорожувати незламними містами України у своєму проєкті "Le Маршрутка". Цього разу вона зупинилася у величному Харкові. Що ексклюзивного показала зі знімань? Читайте далі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк ділиться своїми почуттями, переживаннями зі знімань “Le Маршрутки” в Харкові та як відпочиває після роботи.

Вона зазначила, що попри всі труднощі, Харків продовжує жити у звичному режимі. Працюють кафе, ресторани та інші заклади.

“Харків живе. Працюють ресторани, смачні кафе. І мені перепало зранку. Не думала, що це буде татамі з тунця”, – поділилася своїм ранком Леся Нікітюк.

Сторіз ранку Лесі Нікітюк в Харкові
Сторіз ранку Лесі Нікітюк в Харкові

Також Леся розповіла, що в маршрутці, якою вони подорожують є багато іграшок для дітлахів. Хоче під час свого візиту не тільки зняти цікавий матеріал, а й подарувати щастя іншим.

“У нас в маршрутці купа нових іграшок. Ми то все діткам даруємо, які до нас фоткатись приходять”, – розповідає Нікітюк.

Сторіз Лесі Нікітюк
Сторіз Лесі Нікітюк

Зірка Нового каналу зізнається, що коли під’їжджали до Салтівки, була дуже розгублена, адже пам’ятає всі ті відео і фото з Харкова нещасних людей, які жили в цьому районі.

Вона зазначає, що в мить, коли вийшла з маршрутки почався снігопад. Сама природа хотіла прикрити всі зруйновані ворогом будинки. Проте всі ми завжди будемо пам’ятати все, що зробила рф на нашій землі.

Нагадаємо, що першу серію тревел-шоу “Le Маршрутка” глядачі змогли побачити 4 листопада 2019 року. В шоу Леся Нікітюк розповідає про нові та цікаві куточки України, які варто відвідати кожному, а також про побут, традиції та культуру українців.

Схожі статті