На сонячну погоду: які форми окулярів будуть модними цієї весни – показали Ірина Білик, Надя Дорофєєва та інші

Українські знаменитості вміють не тільки стильно вдягатися, вони, окрім красивого одягу, підбирають собі ще й модні аксесуари, які вдало довершують їхні образи.

Модні образи українських знаменитостей підкорюють серця мільйонів їхніх підписників та підписниць у соціальних мережах. Зірки часто публікують фотографії, де вони позують у стильному вбранні, а їхні луки вдало довершують ще й аксесуари. Із наших знаменитостей часто беруть приклади модниці та модники, тоді виходить так, що зірки задають справжні тренди на якісь деталі в образі. Ці тренди тримаються часто місяцями і цілими сезонами. Зовсім скоро прийде весна й сонячна погода, тоді настане зірковий час сонячних окулярів. Яка форма аксесуару буде наймоднішою навесні 2023 – читайте далі в матеріалі.

Ірина Білик

Знаменита українська співачка Ірина Білик за час своєї кар’єри не один раз змінювали свій образ. Наразі жінка – взірець усіх трендів та істинної моди, вона з’являється на фотографіях у таких луках, які просто вражають і надихають. Ось недавно співачка показалася і в сонцезахисних окулярах. Жінка позує в напівпрозорих, великих п’ятикутних окулярах, у яких добре видно її очі. Зверху аксесуар дещо затемнений, проте до низу вже стає світлішим.

Ірина Білик
Ірина Білик

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва – справжня модниця та стиляга. Вона завжди підбирає нестандарні образи, які найбільше модні останнім часом. Так, жінка нещодавно з’явилася перед підписниками та підписницями в чорних окулярах від сонця. Аксесуар пряямокутної форми майже приховав очі виконавиці.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Ксенія Мішина

У модних окулярах не так давно позувала й популярна українська акторка, модель Ксенія Мішина. Вона з’явилася на фотографії з-за кордону разом зі своїм синочком. Жінка показалася у брендових чорних окулярах, у яких майже не видно її очей. Аксесуар – модної квадратної форми.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Схожі статті