“Бути у рідному місті завжди хвилююче”: Лілія Ребрик показала своїх батьків – цікаві факти із життя

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик нарешті вдома, а саме в місті Чернівці. Вона розповіла, з якої нагоди завітала та ексклюзивно поділилася фото зі своїми батьками. Цьому і буде присвячений наш матеріал.

Така талановита, ніжна та чуттєва особистість, щаслива мама та дружина – такою звикли сприймати телеведучу Лілію Ребрик. Завдяки своєму таланту пробила собі успішний шлях на телебаченні. На її рахунку багато проєктів, ролів в театрі та кіно.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія поділилася, що зараз знаходиться вдома в місті Чернівці. Приїхала грати виставу. Жінка поділилася фото зі своїми батьками, де зазначила, що вони завжди її підтримують й дуже люблять ходити на виступи до своєї дочки. На жаль, через війну зараз це трапляється дуже рідко.

“Грати у рідному місті завжди для мене хвилююче! Ще більше емоцій, бо у залі сидять батьки. Вони рідко бувають на моїх виставах, а зараз через війну це стається ще рідше. Люблю бути вдома. Люблю Чернівці. Люблю глядачів! Люблю, коли у залі – найголовніші люди в моєму житті”, – чуттєво пише Ребрик в дописі.

Також зірка зазначила, що для неї це були цінні відчуття, адже відчувати підтримку від батьків завжди приємно. Лілія впевнена, що скільки років нам не було – мама й тато завжди будуть захоплюватися своїми дітьми.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик народилася 8 травня 1981 року. Зараз вона проживає в Києві з чоловіком Андрієм Диким та їх спільними дітьми. У 2012 році на світ з’явилася донька Діана, а у 2018-тому – донька Поліна.

Лілія Ребрик з чоловіком та дітьми

У ритмі танго – саме так можна назвати історію кохання цього подружжя. Зараз вони щасливі, усміхнені та такі закохані, як і 11 року тому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.