|
19.02.2023 13:54

Галкін вперше розповів, як президентство Зеленського вплинуло на його життя: “Вони до мене давно прикопалися”

Відомий російський гуморист Максим Галкін сколихнув мережу зізнанням про те, як насправді президенство Володимира Зеленського змінила його життя. Усі деталі в статті.

Свого часу Максим Галкін не тільки мав можливість познайомитися з Володимиром Зеленським, але і виступати з ним на одним сцені. Гумористи співпрацювали у якості ведучих, жартували на різноманітних заходах.

Через декілька років життя Володимира Олександровича кардинально зміниться, адже він візьме у свої руки управління країною. Неодноразово користувачі мережі стикалися з жартами про те, що Максим Галкін також може податися у президенти, і нещодавно комік розповів, як змінилося його життя через те, що його колега змінив сферу діяльності.

Максим Галкін розповів, як президентство Володимира Зеленського вплинуло на його життя

Максим Галкін розповів, як президентство Володимира Зеленського вплинуло на його життя

Так, на дному зі своїх концертів зірка розповів, що відчув на собі небувалий тиск від громадськості, і це було не з приємних відчуттів.

“Вони до мене давно прикопалися. Щойно Зеленський став президентом, вони почали мене зовсім інакше дивитися. Я вам клянуся”, – зізнався комік.

Також Галкін поділився своїм здивуванням, що росіяни не вірять у його щирість по відношенню до України. Мовляв, бажати сусідній державі незалежності він може лише за гроші. А тому його постійно звинувачують і запроданстві. І як завжди, Максим знову підкреслив, що бажаю Україні процвітання, цілісності та суверенності.

Нагадаємо, у зв’язку з політичною позицією Максиму Галкіну довелося переїхати з російської федерації до Ізраїлю та відмовитися від концертів на батьківщині. Разом з чоловіком поїхала його дружина Алла Борисівна Пугачова та їхні діти Ліза та Гаррі. Зараз зіркове сімейство проживає в Кесарії.