39-річний Дзідзьо показав головну жінку у своєму житті: дружина Славія пішла, але зірка не залишився один

Відомий український виконавець Михайло Хома сколихнув мережу зверненням до найближчої жінки в своєму житті. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Михайло Хома, який прославився у складі гурту DZIDZIO веде дуже закритий образ життя.

Дзідзьо озвучив Шумника Гука
Дзідзьо показав головну жінку у своєму житті

Наприклад, про свої сімейні справи артист ніколи не розповідає. Його колишня дружина Ярослава постійно перебувала у тіні свого обранця, хоча мріяла про славу та сценічну кар’єру.

Дзідзьо показав головну жінку у своєму житті

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Дзідзьо показав головну жінку у своєму житті

Вирватися у світло софітів їй вдалося лише після розлучення. Коли шлюб дав головну тріщину, Славія почала активно давати інтерв’ю, розповідати про все пережите з Дзідзьо, а також ділитися планами на творче майбутнє.

Однак, одну жінку артист завжди показує своїм фанатам і, варто відмітити, показує її з гордістю та пошаною. Мова йде про матір зірки. Свого часу він навіть присвятив їй пісню та кліп. Головна героїня нашої статті вже багато років проживає в Португалії, а тому Михайло важко переживає розлуку з рідною людиною.

Тим не менш, кожного року на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються привітання до мами з днем народження.

Пані Галина отримала багато привітань та компліментів не тільки від користувачів мережі, але і від зіркових колег Михайла, які долучилися до публікації артиста.

Нагадуємо, що матір Дзідзьо виховала його одна. Батько музиканта помер, коли він був ще дитиною, тому зв’язок з пані Галиною у Михайла дійсно дуже міцний та непорушний. За кордоном жінка живе майже 20 років. Однак, це аніскільки не віддалило їх з сином одне від одного.

Схожі статті