Як виглядає єдиний син Оксани Марченко: народився не від Віктора Медведчука і відокремився від сімейства

Відома українська телеведуча Оксана Марченко стала матір'ю лише двічі, і кожну дитину народила від різних чоловіків. Як виглядає її старший спадкоємець?

Здавалося б родина знаменитої української телеведучої в минулому, і “запроданки та зрадниці” в теперішньому, Оксани Марченко, завжди була публічною. Віктор Медведчук — фігура відома та скандальна, а його дружина з’являлася на телебаченні майже впродовж усієї історії незалежної України.

Як виглядає єдиний син Оксани Марченко

Як виглядає єдиний син Оксани Марченко

Їхня спільна дочка Дарина прославилася завдяки своєму зв’язку З володимиром путіним. Втім, у журналістки є старший син, який народився не від олігарха. Мова йде про Богдана Марченко, чиїм батьком є бізнесмен Юрій Корж.

Хлопець зростав у приватній обстановці, і на відміну від своєї рідної сестри не був предметом обговорень у пресі. Отримавши освіту, юнак почав займатися підприємництвом і працює свого вітчима.

Невістка Оксани Марченко показала, як онук ведучої грається з подружкою
Як виглядає єдиний син Оксани Марченко

Про характер стосунків чоловіка з Віктором Медведчуком нібито і невідомо, однак лише одна деталь розкладає усе по поличкам: свого первістка Богдан назвав Віктором.

Декілька років тому молода людина одружився. Обраницею Богдана стала молода фотографиня Катерина. Через рік після весілля у пари з’явився син. А після початку повномасштабної війни в Україні Богдан опинився у розлуці з усією своєю сім’єю.

Так, Оксана Марченко втекла з України за 6 днів до повномасштабного вторгнення, Віктор Медведчук через декілька місяців був зарештований, а Дарина Медведчук позаминулого року вступила до московського університету.

Тим часом його зведена сестра Ірина вже давно заміжня і також проживає в столиці російської федерації. Чи евакуювалася його дружина та дитина до достоменно невідомо. Але є цікава деталь: Катерина неодноразово давала зрозуміти, що підтримує Україну.

Схожі статті