Невірний, але заможний Мурат чи простий тренер Ісаак з дитиною на руках: Ані Лорак зробила неочікуваний вибір

Декілька років після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тримала у секреті своє особисте життя. Втім, відпочинок в Іспанії нещодавно переріс справжній роман, про який артистка захотіла розповісти.

Розлучення Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу було дійсно дуже скандальним. За офіційною версією підприємець регулярно зраджував артистці навіть під час її вагітності, що і стало причиною краху в стосунках.

Тривалий час після розриву Ані не ділилася деталями особистого життя. Звісно, до фанатів доносилися чутки про її спроби налагодити стосунки з протилежною статтю. Однак, усі ці романи не тривало довго.

Ані Лорак зробила вибір

Ані Лорак розкритикували за вибір бойфренда
Ані Лорак зробила вибір

Але нещодавно Кароліна все ж таки здивувала своїх шанувальників заявою про нового бойфренда. Так, співачка почала зустрічатися зі своїм тренером по йозі, з яким багато часу проводила в Іспанії. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку. І примітно, що до зізнання у романі на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна було знайти спільні фотографії чоловіка з іншою жінкою.

Ба більше, у нового обранця Кароліни є маленький син. Втім, чоловік не надто ділиться деталями свого життя до зустрічі з артисткою, а тому справжній стан справ залишається повністю на фантазію користувачів мережі.

Новий бойфренд Ані Лорак розповів про свого сина
Ані Лорак зробила вибір

Нагадуємо, щоб тим часом колишній чоловік артистки Мурат готується до весілля. Позаминулого року він зробив своїй нареченій Лілії пропозицію руки і серця. Після початку повномасштабної війни в Україні пара була зайнята сімейними справами, волонтерством та постійними поїздками до Туреччини.

Ба більше, після 24 лютого ставлення українців до бізнесмена сильно змінилося через його проукраїнську позицію. І це не дивно, адже не тільки йому вдалося побудувати успішний бізнес саме в Україні, але і його рідним сестрам.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.