Як виглядає єдина дружина Ігоря Кондратюка: завідує сімейними фінансами та виховує трьох дітей

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк є прикладом зразкового сім'янина у вітчизняному шоу-бізнесі, адже є одним з небагатьох, кому вдалося прожити ціле життя з єдиною обраницею.

Знаменитий вітчизняний продюсер Ігор Кондратюк віддає перевагу закритому образу життя. Втім, свою сім’ю від преси ніколи не ховав. Впродовж 30 років зірка одружений з жінкою на ім’я Олександра Городецька.

Як виглядає єдина дружина Ігоря Кондратюка

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Як виглядає єдина дружина Ігоря Кондратюка

Пара разом з юних років, і у шлюбі стала батьками тричі. Разом з Олександрою Ігор виховував виховав двох синів Сергія і Данила та дочку Поліну.

Як виглядає єдина дружина Ігоря Кондратюка

Жінка не тільки стала ідеальною супутницею життя для Ігоря Кондратюка, але його партнером. Так, саме вона займається фінансовими справами компанії, адже є професійним та досвідченим економістом.

Неодноразово продюсер розповідав, що не дивлячись на красу його дружини, його підкорила не вона. Найбільше чоловік цінує у представницях протилежної статі інтелект.

Свого часу продюсера навіть підозрювали у невірності дружині. Так, про зради мова зайшла, коли глядачі побачили на екранах красуню Аіду Ніколайчук, що стала підопічною продюсера. Дівчина мала неймовірний голос і розкішні зовнішні дані. Напускна холодність Кондратюка наштовхнула глядачів на думку, що між ними щось є.

Але як з’ясувалося пізніше, в них не тільки не було роману, але й налагоджених професійних відносин. Після завершення співпраці Ігор поділився думкою, що Ніколайчук йому не підходить у якості артиста, адже дуже холодно та неприступна. Ба більше, чоловік навіть не прийшов на перший сольний концерт співачки, хоча міг це зробити хоча б заради підтримки своєї протеже. Ще пізніше Ігор зізнався, що з вокалісткою вони не спілкуються взагалі.

Схожі статті