Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча Х-Фактору Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Оксана Марченко у минулому відома українська телеведуча, яка за роки своєї кар'єри встигла завоювати серця мільйонів українців. Але у 2022 році вона разом зі своїм чоловіком показала свою справжню суть.

Оксана довгі роки була незмінним обличчям каналу СТБ, вона вела “Х-Фактор”, “Україна має талант” та інші шоу. За довгі роки роботи у Марченко змінювались лише колеги, але сама вона була обличчям каналу, тому саме вона завжди була присутня на зйомках та прямих ефірах.

Оксана Марченко

Також, Марченко багато гралася зі своєю зовнішністю. Спочатку жінка почала переробляти своє тіло, тобто, неодноразово робила пластику грудей. І це було дуже помітно, адже раніше ведуча не могла похизуватися пишними формами й ховає своє декольте під одягом. Але після операцій Оксана почала виходити у світ у сукнях з відкритими формами.

Оксана Марченко зробила пластику
Оксана Марченко зробила пластику

А от згодом телеведуча захопилась змінами та вирішила почати змінювати ще й все на своєму обличчі. Експерти вважають, що Оксана зробила більш пухкі губи, підтягнула повіки, аби її погляд був більш відкритим, а зморшок не було помітно. Також Марченко прибігла до підтяжки шкіри на обличчі, а також робила собі вилиці. Тобто, після декількох пластик Оксана дуже змінилася зовні.

Звісно пластикою зараз нікого не здивуєш, оскільки багато відомих жінок роблять собі пластичні операції, але для цього варто обирати дійсно кваліфікованого спеціаліста. Тож, коли ведуча жила в Україні, їй вдавалося не зіпсувати свій вигляд пластиками. А от коли Марченко втекла після початку війни, яку розв’язала росія, Марченко втекла у країну-агресорку та вирішила там зробити собі зміни у зовнішності.

Марченко після пластики

Проте цього разу Оксані не пощастило, адже її обличчя так зіпсували настільки, що вона стала зовсім не схожою на себе, оскільки лікар був не досить професійним. Та настільки затягнув Оксані очі, що вона тривалий час навіть не могла їх закривати.

Але проблеми тепер є не тільки з очами, а й загалом з обличчям. Оксану тепер важко впізнати, адже від тієї красуні, яку ми всі пам’ятаємо з каналу СТБ не залишилось не сліду.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.