Молода наречена не годує? Володимир Остапчук показав свій обід в чебуречній: раціон двічі розлученого чоловіка

Володимир Остапчук відомий український шоумен й телеведучий, але його прихильників цікавить не тільки професійна кар'єра чоловіка, а ще й особисте життя, яке у Володі дуже піддається змінам.

Остапчук завжди був дуже обговорюваною особистістю, але в останній рік його особисте життя було під прицілом камер та під ретельним наглядом його аудиторії. Оскільки всім відомо, що Володимир 2 роки був одружений на нотаріусі Христині Горняк. Яка познайомилась з ним ще під час його першого розлучення з Оленою Войченко.

Остапчук з екс-дружиною

Ще тоді всі казали, що Христина розлучниця і саме через неї він вирішив піти з родини. Хоча насправді все зовсім не так. Горняк потрапила на очі Володимира вже під час процесу розлучення, тому, нікого з родини жінка не уводила. Хоча критики на її адресу вистачало. Тож, і протягом двох років шлюбу з Остапчуком вона чула різноманітні звинувачення.

Та останні півроку подружнього життя Горняк та Остапчука їх супроводжували проблеми, про які вони досить не розповсюджуються. Все почалося з того, що пара почала уникати зустрічі один з одним, а згодом вони не вітали один одного з Днями народженнями та у річницю шлюбу оголосили про розлучення. На жаль,  і таке стається.

Але подружнє життя Христини з Володею було дуже позитивним та щасливим, принаймні зі сторони. Постійні спільні сніданки та вечері, відео з гумором, поїздки. Але тепер все це у минулому. І нині в Остапчука з’явилася нова молода наречена, яка, часто буває у його домі. Але харчується Остапчук не лише вдома, хоча він готує й сам дуже непогано.

Остапчук у чебуречній

Але днями Володимир показав фото зі своїм другом з чебуречної, яка знаходиться у центрі столиці та вважається, що там найсмачніші чебуреки у місті. А хто не любить в Україні чебуреки. Та й до того ж інколи Володимир, який обирає правильне харчування може собі дозволити такі страви.

Схожі статті