Пава відповів, чи дружить з ним після “МастерШефу” Міцкевич, який піднявся до рівня Полякової: “Дуже зайнятий”

Найкращі друзі Вадим Бжезинський та Владислав Міцкевич з кулінарного шоу "МастерШеф" стали просто народною парочкою твікс, яких вважають просто нерозлучними, адже вони настільки близькі, що це приємно дивує.

Дружба між Міцкевичем та Павою зав’язалась дуже неочікувано та швидко. Проте стосунки між ними такі, що можна позаздрити. Адже вони розуміють один одного з півслова, коли вони брали участь у “МастерШеф. Битва сезонів” вони постійно були разом у команді, якщо їх не розлучали, звісно. Всі на шоу знали, що вони як брати, вони мають дуже схоже мислення, у них схожий стиль поведінки та приготування страв.

Міцкевич та Пава

Та ця дружба існує не лише на проєкті, а ще й у реальному житті. І чоловіки насправді досить часто бачаться один з одним навіть попри величезну зайнятість. Наприклад, нещодавно по дорозі у Київ Вадим потрапив у халепу і його автомобіль забрав евакуатор, тому, в цей же вечір Міцкевич не замислюючись приїхав на поміч другу. А саме у таких випадках і проявляється справжня дружба. Коли ти готовий пізно ввечері приїхати до друга, який у біді.

Чи дружать ще Пава та Міцкевич

Отже, на “МастерШеф” ще ніхто не знаходив настільки близького товариша, який би став другом не лише перед камерами, а ще й у простому житті. Це дуже цінно, знайти таку людину вже у достатньо усвідомленому віці. Тому що загалом вважається, що людям з кожним роком все важче знайти для себе друзів, тому що більшає досвіду та розчарування в людях.

Але бувають і виняткові ситуації, коли люди дійсно відкриті та виявляються дуже близькі за духовним світом та світоглядом. Тож, Паві та Міцкевичу дійсно пощастило знайти один одного. Але нині Владислав демонструє свою зайнятість, як і Вадим. Тому, багатьох цікавить чи зберегли вони й зараз такі гарні стосунки які були на проєкті.

Сторіс Пави

Тож, Бжезинському підписники поставили таке питання, і він відповів, що Влад дуже зайнятий, але вони знаходять час на зустрічі та їхнє спілкування не стало гіршим.

Схожі статті