“Справжній козак”: Ярославський приміряв новий образ і отримав компліменти від Мартиновської та інших жінок

Володимир Ярославський незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" оскільки у своїй кар'єрі він досяг великих висот. Тому його думка та рекомендації є дуже важливими для учасників проєкту.

Ярославському дуже довіряють українські глядачі, які перейшли від телевізорів до його особистого профілю в соціальній мережі instagram. Оскільки Володимир набув доволі великої популярності, то йому варто ділитися зі своєю аудиторією різноманітною інформацією зі свого життя. Звісно, що основний контент є кулінарним, проте й щось особисте чоловік іноді оприлюднює.

Володимир Ярославський

Наприклад, днями Ярославський вирішив приміряти на себе образ справжнього українського козака, який дуже пасує Володимиру. Та й текст під фотокарткою був досить важливий.

“Хочу трохи про любов. В житті, я буваю й іншим, але тут я вирішив зробити собі віддушину і транслювати позитив. Але ж мені болить, буває сильно, так, що хочеться кричати на весь світ. А тут ще й мої дописи, як і багатьох українців видаляють посилаючись на політику. Ми українці, ми живемо з коханням у серці, тому і захищаємо рідних” – відверто написав Володимир.

Цим дописом суддя “МастерШеф” хотів донести важливість транслювати свої почуття, свій негатив, позитив, та все те, що кожен з нас щодня проживає. А також, виявилось, що Ярославського відправили у тіньовий бан в instagram. Це коли твої публікації та історії люди не бачать у стрічці. Тому він звернувся за допомогою до своїх шанувальників.

“А поки дуже прошу вас, підтримати мене і витягнути з тіньового бану: поставте вподобайку, напишіть коментар будь-який, поширте пост у себе в сторіс” – звернувся з проханням Володя.

Коментар Олі

Та це фото набрало ще й багато коментарів і реакцій. І, звісно, ймовірна дівчина Володимира Оля Мартиновська не пройшла повз та залишила свій коментар, “Ой як стильно” написала Оля та отримала у відповідь два серця, жовте та блакитне. Як прапор України.

Схожі статті