Голлівудські зірки з українським корінням: як Леонардо Ді Капріо, Міла Куніс та інші пов’язані з Україною

Багато знаменитостей по всьому світові – родом із України. Багато з них навіть жодного разу не були в нашій державі, проте все одно – у них тече українська кров.

Україна багата на талановитих людей. Їх знають не тільки в нас, а і по цілому світові. Безліч зірок Голлівуду мають наше коріння – їхні родичі були родом із України, а значить в жилах світових знаменитостей тече українська кров.

Леонардо Ді Капріо

Бабуся всесвітньо відомого голлівудського актора Леонардо Ді Капріо Олена Смирнова – сама родом із українського міста Одеса. Там вона народилася та жила, проте через деякий час батьки видали дівчину заміж у Німеччині. Жінка розлучилася, переїхала до Штатів, де познайомилася з дідусем Ді Капріо.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Стівен Спілберг

Знаменитий у цілому світі режисер Стівен Спілберг майже корінний українець. Бабуся й дідусь по материнській лінії – із Кам’янця-Подільського, а батькові батьки – із Одеси. Стівен Спілберг часто розповідав про українське коріння, а сам в Україні побував аж у 59 років.

Стівен Спілберг
Стівен Спілберг

Міла Куніс

Знаменита голлівудська акторка – родом із Чернівців. Там вона народилася і прожила до семи років. Потім разом із батьками виїхала до Сполучених Штатів Америки. Будучи відомою, Міла Куніс приїжджала на Батьківщину, проте дуже засмутилася, адже господарі будинку не пустили знаменитість навіть на подвір’я.

Міла Куніс
Міла Куніс

Міла Йовович

Популярна у всьому світові акторка Міла Йовович народилася у столиці України. Із Києва дівчинка разом із батьками переїхала до Дніпра, а потім – до Штатів. Популярна на весь світ акторка не раз згадувала Україну – вона перераховувала кошти для постраждалих на Євромайдані активістів. І ба більше – жінка до цього закликала всіх своїх шанувальників та шанувальниць по всьому світу.

Міла Йовович
Міла Йовович

Схожі статті